HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 399
Burg Janssenstraat  11,5954BN Beesel

Burg Janssenstraat 11

5954BN Beesel

160 m2 / 665 m2
Vraagprijs € 205.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Op ruim perceel gelegen karakteristieke boerderijwoning. Deze woning met authentieke elementen zoals een schouw en tegeltjesvloer heeft o.a. een ruime, lichte woonkamer, grote leefkeuken, slaapkamer op de begane grond en 5 slaapkamers op de 1e verdieping. Verder is er nog een kippenschuur en een stal. De tuin is gelegen op het oosten en heeft een vrije achterom. De woning is gelegen in een woonwijk aan een doorgaande weg. De uitvalswegen bevinden zich in de directe nabijheid.


Indeling:

Begane grond:
Entree tot de ruime hal (ca. 8,5m2), welke voorzien van een originele tegeltjesvloer. De hal geeft toegang tot de meterkast, de trapopgang naar de 1e verdieping, de woonkamer en een hobbykamer. Deze hobbykamer (ca. 15m2) kan ook gebruikt worden als slaapkamer op de begane grond. De ruime, lichte woonkamer (ca. 30m2) is verdeeld in 2 gedeelten, een zitkamer en een eetkamer. De zitkamer is voorzien van een natuurstenen schouw. De woonkamer is geheel voorzien van vloerbedekking. Vanuit de woonkamer en vanuit de hal is er toegang tot de leefkeuken. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast. Verder is de keuken voorzien van een tegelvloer. Vanuit de keuken is er toegang tot de gewelfde provisiekelder en de bijkeuken. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger. De bijkeuken geeft toegang tot een hobbykamer (ca. 12m2), douchecel en de toiletruimte. De toiletruime is voorzien van een staand closet. Tevens is er toegang tot een berging/ schuur met stal en grote zolder. Deze schuur is zowel inpandig als van buiten toegankelijk. De tuin met vrije achterom is gelegen op het oosten. Tevens bevindt zich in de tuin nog een kippenschuur.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 5 ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn ca. 7,5m2, 11m2, 12m2, 14m2 en 14m2 groot. Tevens is er vanuit de overloop toegang tot 2 zolderruimtes.

Algemeen:
Bouwjaar omstreeks 1900, inhoud ca. 750m3, perceelsoppervlakte 665m2. Deze karakteristieke woning is deels voorzien van hardhouten kozijnen, deels voorzien van houten kozijnen en deels voorzien van dubbelglas. De woning is gelegen in een woonwijk aan een doorgaande weg. De uitvalswegen bevinden zich in de directe nabijheid.

Vraagprijs: € 235.000,-- k.k.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Woonoppervlakte
160 m2
Perceeloppervlakte
665 m2
Bouwjaar
1910
Inhoud
750 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres