HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 860
Garmingerstukken  1,9438TA Garminge

Garmingerstukken 1

9438TA Garminge

210 m2 / 3400 m2
Vraagprijs € 349.500,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Een fraai gelegen en degelijk gebouwde rietgedekte woonboerderij (1938) met goed onderhouden achterhuis gelegen op een kavel van ca. 3.400 m² in Garminge. Vanuit de woning heeft u vrij uitzicht over de landerijen. Op circa 3.5 kilometer afstand ligt het gezellige dorp Westerbork, hier kunt u terecht voor de dagelijkse voorzieningen. De dichtstbijzijnde basisschool staat in Balinge (1 km). In Beilen, gelegen op circa 8 km, is een treinstation en een school voor voortgezet onderwijs. Op 20 autominuten liggen Assen, Emmen en Hoogeveen. Garminge grenst aan het Mantingerbos en het Mantingerzand. Hier kunt u wandelen of fietsen en genieten van de rust en de ruimte van de mooie omgeving.

De boerderij is in de jaren dertig gebouwd, gemetseld in kettingverband en is gedekt met riet (schroefdak uit 2003). Het woongedeelte is circa 650 m3 en is dwars voor het achterhuis gebouwd. De woning wordt verwarmd door middel van gaskachels.


Omschrijving
Entree, hal met garderobe, toiletruimte met hangend toilet en fontein, een trap naar de verdieping en een badkamer met wastafel, douchehoek, ligbad en een aansluiting voor uw witgoed.
De woonkamer heeft een balkenplafond en is gelegen aan de voorkant van de boerderij. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht op de voor de woning gelegen tuin en de naast de woning gelegen landerijen. Naast de woonkamer zit de ruime woonkeuken met een inbouwkeuken uit 2002, voorzien van natuurstenen aanrechtblad, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en combi-magnetron. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken en het achterhuis.

Het achterhuis is ca. 16 x 16 meter groot, hier bevindt zich een bijkeuken met zijentree, de voormalige pompstraat, een voorraadkast, een berging in het voorste gedeelte, met een baanderdeur. Tevens is er een paardenstal en werkplaats aanwezig.

Eerste verdieping
Op de verdieping bevindt zich een ruime overloop , 3 slaapkamers en een toilet. Hierboven bevindt zich de zolderruimte.

Tuin
De woning ligt een eindje van de weg af, waardoor u veel privacy heeft. Rondom het huis bevindt zich een ruime tuin met mooie beplanting en bomen.
Bijzonderheden
Schuin achter de boerderij worden een klein aantal woningen gebouwd. Deze woningen worden zodanig in de omgeving ingepast dat het landelijke karakter blijft behouden.


Garminge en omgeving:
Garminge telt ongeveer 100 inwoners en is een gezellig dorp in een landelijk gebied. Samen met Balinge en Mantinge valt Garminge onder de “Broekstreek". Meer informatie over de Broekstreek vindt u op www.broekstreek.nl

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
210 m2
Perceeloppervlakte
3400 m2
Bouwjaar
1938
Inhoud
2050 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres