HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 471
Badweg p 29,1796AA De koog

Badweg p 29

1796AA De koog

324 m2 / 500 m2
Vraagprijs € 1.300.000,-
k.k.
Texel Vastgoed
Foto's
Omschrijving


Uniek op een duintop gelegen, circa 100 meter van het Noordzeestrand, aan de rand van badplaats De Koog, een luxueuze duinvilla op een perceel grond uitgegeven in erfpacht (Staatsbosbeheer).

Op souterrain-niveau (in het duin) betreedt u de dubbele garage (circa 50 m²), hier bevinden zich tevens de technische installaties.
Verder een ontspanningsruimte met biljart, bar en sauna (circa 50 m²), hal met dames- en herentoilet en kastenwand, liftkoker voor te realiseren lift en trapopgang naar de hal op de begane grond.

Via de buitentrap bereikt u eveneens de ruime hal, riante living met veel lichtinval en fraai uitzicht, erker en toegang tot terrassen met jacuzzi.
Open doorgang naar woonkeuken met eetkamergedeelte. Vanzelfsprekend is de keuken voorzien van alle denkbare apparatuur, royaal en compleet van opzet, smaakvol uitgevoerd. Tevens heeft u nog een werk/slaapkamer.

Hoofdslaapkamer annex badkamer en vele inbouwkasten, 2 slaapkamers met gezamenlijke douche/toilet. Uitschuifbare trap naar bergzolder.

De villa is ruim en modern van opzet en voorzien van alle comfort. Bij de bouw zijn veelal onderhoudsarme materialen toegepast. Voorzien van vloerverwarming, uitstekend geïsoleerd en netjes onderhouden. Er is aan de architectuur, zowel voor het aangezicht, alsook aan de binnenzijde, veel aandacht besteedt. Het geheel komt sfeervol over en heeft overigens een hoog afwerkingsniveau.

Rondom een fabelachtig uitzicht: aan de kustzijde kijkt u over de duintop heen en kunt u genieten van een weids uitzcht over de Noordzee. Aan de landzijde een fraaie blik op badplaats De Koog en overigens over een groot deel van het eiland en de Duinen van Texel.

Een bijzondere woonsituatie: de villa is permanent en/of recreatief te bewonen. De natuurlijke duinvegatatie zet zich door tot aan de villa.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
324 m2
Perceeloppervlakte
500 m2
Bouwjaar
1998
Inhoud
1580 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres